Facebook

Beoordelingen van Taco Company Hilversum

Recente recensies van Taco Company Hilversum

4 sterren na 82 reviews

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten! Lekkere volle buritto’s. Mooi op tijd gebracht. Vriendelijke bezorger!

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, enige minpuntje was dat de taco's aan de randen zwart waren verbrand. Als ze wat eerder uit de oven waren gehaald, was het 5 sterren!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten was zeer matig , en de bezorger was nogal brutaal en onvriendelijk! Voor mij de eerste en meteen ook de laatste bestelling.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer, zoals (bijna) altijd! :) De Mexicaanse kapsalon met Pulled Pork is echt een aanrader! En de nacho's zijn ook ekker! Wat prijzig misschien, maar vaak wel goed! Soms is de bezorging wat later dan gepland op drukke dagen, maar altijd goed en vriendelijk en contact ook top!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super dat er een eigen bezorgdienst is, via 'thuisbezorgd' betaal je meer dan rechtstreeks via taco company. Heel vriendelijk personeel! Al met al een echte aanrader! Ik bestel zeker weer

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer zo lekker! Snel bezorgd, heel warm nog en ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker eten! Bezorging is snel. Nog nooit iets te klagen gehad!!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer lekker maar bezorging duurde 1,5 uur, erg lang!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging helemaal goed alleen helaas de laatste twee keer een foutieve bestelling ontvangen. Iets met gehakt besteld en met bonen gekregen. Gelukkig wel lekker maar niet volgens bestelling.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taco company vraagt mij om een beoordeling.. oké.. ik vond het niet zo lekker. De patat was taai, ook de taco schelpen waren taai en het vlees was erg droog.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten. Ook met het warme weer een goede bezorging! Vrolijke bezorgers.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mexsalon met kippendij. De Rolls-Royce onder de kapsalons.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en warm bezorgd. Topping op de nacho's was karig in vergelijking tot de vorige keren.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd geleverd, groenten heerlijk knapperig en goede smaak. Was bang dat 1 xlburrito per persoon wellicht niet genoeg zou zijn, dus ook wat nachos besteld, maar de burrito's waren zeer goed gevuld en ook ruim voldoende voor grote eters. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd ontvangen van een zeer vriendelijke bezorger!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Wij gaan vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top bezorging altijd op tijd , eten altijd perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

+ I have got XL Quesadilla met gehakt. It was great and heel lekker!!! + The stuff is friendly. + They serve calamaris and onion rings also.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar het werd te vroeg bezorgd. Had gevraagd om 20.45 en stond om 20.30 al voor de deur terwijl we nog niet thuis waren.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de eerste keer dat wij bij jullie besteld hadden. Ik miste wel de Mexicaanse kruiden en pit in de gerechten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Het bleef lang warm.Behalve de frietjes dan. De afstand was voor mij net iets te ver..De bediening was vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:)

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke tacco’s. Snelle bezorging. Lekkere sausen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burrito’s eet ik vaak en zijn echt top!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer en in 20 minuten bezorgd, top!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super bezorging! Had alleen voor 1,75 extra aan salsa en quacamole betaald. Zat er niet bij.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de biefstuk taco, had 2 gehakt 1 biefstuk besteld en 3 gehakt gekregen. Het was wel heel erg lekker

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk als verwacht, werd wel gebeld in verband met een kleine verwarring waardoor het mogelijk het langer zou duren en eten niet meer zo warm zou zijn. Geen seconde later ging de bel en kreeg ik me eten die nog warm was. Helemaal top.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke levering. Het eten was goed en lekker. Frietjes hadden alleen langer gebakken moeten worden en wij miste de dunne franse frietjes, wat op de menukaart staat. Daarvan in de plaats waren het gewone frietjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker dit keer niet echt warm jammer dat alleen de opmerkingen niet gelezen was dat er 1 zonder jalapenos moest en dat er dus wel in zat ook klopte de bestelling niet helemaal want extra dingen bij de mexsalon besteld maar zat er helaas niet bij

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was minder goed dan de vorige keer. Het was te zout en er leek minder kip in te zitten. Daardoor viel het me tegen.

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we lang moesten wachten bijna anderhalf uur. En alle taco's waren met gehakt, ook miste de gaucumole saus. Maar alles ook al klopte het niet met het bestelde, was erg lekker.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De nachos was weer overheerlijk, aanrader!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk! Snel en super lekker!

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer de quesadillas besteld en wat waren die lekker! Lekker veel kaas, ik hou ervan. Ga ik vaker bestellen :)

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was hooguit lauw bij bezorging en de spareribs waren absoluut niet mals. smaken waren wel goed

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de fles wijn erbij was echt super service.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en die tweede XL burrito voor 3,95 is de deal van de eeuw.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel verse groenten.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak, vers, warm en snel bezorgd!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten voor een goede prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super. Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling. Dit werd allemaal recht gezet. En het eten was weer heerlijk!!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en top bezorging!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de taco’s zat weinig vlees en de enchilada was heel erg zout. Heb deze niet opgegeten.

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was op tijd, erg lekker én warm.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Wat mij vooral opviel is dat het eten goed warm was! Snelle bezorging!

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service is zoals altijd prima. Eten was oke deze keer, ik kon merken dat het zondag was. er zat nauwelijks saté marinade in mijn mexsalon pulled pork, waardoor er niet zoveel smaak aan zat als normaal. Wel lekker, maar kan veel lekkerder. Nacho's zijn steeds vaker wat aan de donkere kant een deel van de chips en deze keer zat er ook niet echt veel in en dat voor 6 euro ofzo. Normaal is het wel vaak perfect en echt heel lekker, alleen deze keer (wss doordat het zondag was) wat minder. Blijf er zeker bestellen dat wel! Hopelijk volgende keer weer wat beter. Er zat deze keer helaas ook een over de datum zakje knoflook bij, nog met de oude print van 23 augustus. Zeker een week over datum, dat proefde je een klein beetje ook minder smaak daardoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt ontzettend lekker en keurig op tijd! Top restaurant!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd! Het eten was veel te lekker, ik heb veel te veel gegeten. Voor herhaling vatbaar!

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk! Moeilijkste is de keuze maken: zoveel! pas voor de 2e keer, maar zeker niet voor het laatst. Heerlijk, goed warm, netjes bezorgd: top!

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tortilla niet vers. Enchilada zit niks anders in dan vies goedkoop gehakt. Tacos scheurden weg toen ik ze op pakte... + dat daar koriander over zit dit smaakt bij sommige mensen naar zeepsop! Prullebak heeft vast lekker gegeten ik helaas niet

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima vers bereide maaltijd.

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer vlot bezorgd en gesmuld

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Taco’s waren zeik nat en vielen uit elkaar.

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sterren spreken voor zich

, 01-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten is goed en warm, helaas was de verpakking al open gegaan waardoor een gedeelte van het eten los in de zak lag. een beetje onzorgvuldig.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, ruim belegd, veel vlees en groente. Smaakvol.

, 16-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond was alles perfect! Echt superlekker. Het varieert weleens in kwaliteit of hoeveel je krijgt, of de ene keer wat beter gemaakt/gebakken als de andere. Maar deze keer klopte alles qua hoeveelheid en smaak! Echt heerlijk genieten. Ik had de Pulled Pork Mexsalon en nachos met kaas.

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, goede smaak.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, mooi op tijd, we miste alleen de guacamole saus. Dat is dan weer jammer....

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al jaren en ik ben altijd tevreden.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect bereid, snel bezorgd, topkwaliteit! De lekkerste burrito's!

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder smakelijke burrito bezorgd binnen het half uur!

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

burrito kippendij is echt goede

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de nachos wel eens lekkerder gegeten. Jammer dat ze het blikje drinken waren vergeten, na mijn telefoontje werd dit nabezorgd.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Mexsalon is echt een aanrader!

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best taco & quick delivery but nachos is not recommended!!